Nieuws.

Ook buiten de festivaldagen is er activiteit vanuit de stichting. Volg hier de nieuwtjes en blijf op de hoogte van alle activiteiten! Ook op Facebook  kun je meer informatie vinden.

Evenement CIOS- en SGM-studenten

CIOS- en SGM-studenten (HAN) organiseren het evenement “Sportief Ervaren”. Met als doel om Arnhemmers te laten ervaren hoe het is om met een psychische en/of lichamelijke beperking te leven. Er is een sportmarkt aanwezig, voor de kids ieen stormbaan en voor 16+ de ‘Xperience Road’. Als special hebben wij de VR-ervaring, hier kan men in andermans hoofd kruipen met de virtual reality bril. Download hier de flyer.

Datum: 28 mei 2017 van 13.00 – 18.00 uur.

Amuses

Voorproefjes op het festival

In de wandelgangen van winkelcentrum Kronenburg kun je, vier zaterdagen voorafgaand het festival, alvast de sfeer van het festival voorproeven. Er zijn verschillende optredens en workshops. Kom je ook?

Data: 17 en 24 juni 2017 van 12.00 - 15.00 uur.

Wandeling

Met een IVN Gids

Heb je zin in een lekkere wandeling door Immerloo Park? Met de IVN Gids beleef je ook nog eens de mooie natuur die het park te bieden heeft. De startplaats is aan de noordzijde van de Wolvegastraat, bij een kleine rotonde.

Datum: Zondag 30 april om 14.00 uur.

Vrijwilligers gezocht!

Ben jij een aanpakker?

Voor het festival zijn we op zoek naar aanpakkers die het leuk vinden het evenement achter de schermen mee te maken. Op allerlei fronten - waar ligt jouw talent? Achter de bar werken, flyeren, teksten schrijven, opbouwen en afbreken, creatieve workshops geven, of iets anders? Stuur een mailtje naar vrijwilligers@immerlooparkfestival.nl.

Stichting Immerloo Park Festival

E. admin@immerlooparkfestival.nl

Contact

Fotografie: Robert Koekkoek, Jan van Dongen & Anneke van Dongen